Oavgjort mot HBK

Publicerad 20 oktober 2003

Matchen på Örjans Vall slutade 2-2. Markus Rosenberg gjorde båda målen vilket bådar gott inför matchen mot Örebro på Söndag.

Halmstads BK B- Malmö FF B:
2-2(1-1)

Målen:
0-1 10 min Markus Rosenberg
1-1 35 min David Hansson
1-2 55 min Markus Rosenberg
2-2 82 min Självmål

Startuppställning:
Lee Baxter –
Joakim Nilsson, Max Fuxberg, Jussi Nourela, Billy Berntsson –
Jesper Rendin, Louay Chanko, Jon Jönsson (15 min), Behrang Safari –
Markus Rosenberg, Darko Lukanovic

Avbytare:
Markus Dübré
Anders Ekelund 15 min
Thommie Persson
Magnus Bönnemark

Anders Palmér:
”En bra match där killarna har rätt inställning. Synd att vi inte kunde vinna men planen spelade oss ett spratt vid självmålet där bollen studsade i en håla vars gräs troligen numera pryder en Djurgårdssupporters hem. Joakim Nilsson och Max Fuxberg gör bra ifrån sig och Lee Baxter är duktig. Vi skapar mycket och det är viktigt att Markus Rosenberg gör två mål med tanke på söndagens match.”