Nytt försök: Släpp till Europa League för medlemmar idag kl 16.

Publicerad 08 september 2011

Igår fungerade tyvärr inte systemet och vi fick ställa in. Nu ska det däremot fungera och vi öppnar luckorna kl 16.00. Kom ihåg att du som medlem också kan utnyttja din förtur genom att logga in på mff.se och handla över Internet. Läs mer nedan.

Från och med idag klockan 16.00 kan du som är medlem åter köpa dina biljetter till hemmamatcherna i Europa Legaue genom att logga in på mff.se (vänligen se ”Så här köper du som medlem biljett till hemmamatcherna i Europa Legaue via mff.se” nedan). När du är inloggad på mff.se kommer du till din medlemssida där det ligger en länk till ticnet.se som ger dig möjlighet att köpa Europa Legaue-paket på de platser som inte är upptagna av årkortsinnehavare eller blockade av andra skäl. Du kan köpa max två Europa Legaue-paket per medlem och är ni familjemedlemmar måste varje familjemedlem vara inloggad på på mff.se och därigenom köpa sina biljetter för att kunna nyttja sin förmån.

Har du inte tillgång till Internet är du välkommen till biljettluckorna på Swedbank Stadion idag torsdagen den 8 september mellan klockan 16:00 – 20:00 samt till MFF Shopen fredagen den 9 september och lördagen den 10 september mellan klockan 10:00-15:00 (tänk på att ta med ditt/era medlemskort). För att du skall få information om det är långa köer ber vi dig vänligen hålla dig uppdaterad på MFF:s Facebooksida (www.facebook.se/skanelaget)

Från och med måndagen den 12 september klockan 12:00 öppnar vi upp för allmänheten att också boka sina Europa Legaue-paket. 

Frågor? Vänligen maila medlem@mff.se

Hemmamatcherna i Europa Legaue
Malmö FF – Austria Wien torsdagen den 29 september klockan 19.00
Malmö FF – Metalist Khirkov torsdagen den 20 oktober klockan 19.00
Malmö FF – AZ Alkmaar onsdagen den 30 november klockan 19.00

Paketpriser (gäller till alla tre matcherna)
Norra Läktaren (Ståplats) ungdom: 300 kr
Norra Läktaren (Ståplats) vuxen: 445 kr
 
Kortsida ungdom (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 445 kr
Kortsida vuxen (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 595 kr
 
Långsida ytterkant: 795 kr
 
Långsida mitten: 995 kr
  
Så här köper du som medlem biljett till hemmamatcherna i Europa Legaue via mff.se

1. Logga in på mff.se via länken i toppmenyn.
2. Klicka på Medlemssidor i vänstermenyn av Mina sidor.
3. Klicka på länken under rubriken Biljettlänk Europa League och du hamnar på AccountManager (Som är en del av Ticnet) för att köpa dina Europa League biljetter
4. Ta dig igenom köpprocessen på AccountManager och betala dina biljetter.

Under köpets gång måste du logga in med dina ticnet.se inloggningsuppgifter. Har du inte redan ett ticnet.se konto kommer du att uppmanas att skaffa ett. Vill du skaffa ett i förhand gör du det på följande länk https://www.ticnet.se/myAccount/login.php