Nytt datum för medlemsmötet

Publicerad 10 november 2020 i Nyheter

Till följd av ett konstaterat fall av covid-19 i Malmö FF:s herrlag i samband med guldmatchen mot IK Sirius ställdes veckans medlemsmöte in i väntan på ett nytt datum. Nu är det bestämt att mötet istället sker torsdagen den 26 november klockan 18:30.

På grund av den ökade smittspridningen av covid-19 i Sverige har Malmö FF beslutat att medlemsmötet endast kommer att genomföras digitalt. Det innebär att du som tidigare anmält närvaro tyvärr inte kommer att kunna delta fysiskt vid mötet.

Mötet kommer att sändas digitalt på samma sätt som i våras. Alla medlemmar får senast på mötesdagen ett mail med länk och lösenord som gör att du enkelt kan ta del av sändningen.

På mötet berättar Anders Pålsson, ordförande, Niclas Carlnén, vd och Daniel Andersson, sportchef om året som gått ut ett sportsligt och ekonomiskt perspektiv.

Anna Nordström-Carlsson, marknads- och kommunikationschef, medverkar och ger sin bild av hur föreningen har agerat kommunikativt under året som har präglats av coronapandemin.

Eftersom det inte kommer vara möjligt att ställa frågor på mötet ber vi er skicka in eventuella frågor senast dagen före mötet, onsdag 25 november, till pierre.nordberg@mff.se.

När? Torsdag 26 november
Tid? 18:30

Om det finns behov av teckenspråkstolk, vänligen kontakta Pierre Nordberg, medlemsansvarig, på pierre.nordberg@mff.se.

huvudpartners

officiella partners