Nyheter på Swedbank Stadion inför säsongen

Publicerad 30 mars 2016 i Nyheter

Till den nya säsongen siktar vi på att lyfta besöksupplevelsen på Swedbank Stadion ännu högre. 

Ny barhörna
I Supportertorgets östra hörna öppnar vi nytt pub- och kioskområde. Innan matchen är baren öppen för alla och i paus flyttar sittplatspassagen till Supportertorget så att man når det nya pubområdet från östra sittplats direkt utan att behöva passera visitering.

Satsning på förbättrad service

Över 200 nyanställda medarbetare ska lyfta servicen på Swedbank Stadion.

Inför säsongen har SSP och Malmö FF anställt över 200 nya servicemedarbetare som alla genomgått en specialanpassad säkerhets- och serviceutbildning. Det betyder att det är många som är nya på jobbet de första matcherna men också en i förlängningen förbättrad serviceupplevelse.

Betala med kort överallt
Alla kiosker och barer är nu utrustade med kortterminal. Tänk dock på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Enklare att ta sig till matchen

I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här

Fler aktiviteter för barn och unga
Vi har inför säsongen utökat Norra Blå och rustat upp med en rad nyheter. Bland annat har den västra hörnan av Supportertorget förvandlats till en ungdomshörna med roliga aktiviteter i paus och innan match. Dessutom kommer det att finnas aktiviteter utanför familjeläktaren vid varje hemmamatch. Håll utkik på MFF.se!

huvudpartners

officiella partners