Nyheter på hemsidan

Publicerad 27 januari 2005

Ja i dubbel bemärkelse till och med. Från och med idag räcker det, nästan, att gå in på Malmö FF: s hemsida för att läsa allt om Malmö FF. I ett samarbete med nätverksföretaget Sportförlaget presenterar vi idag en nyhetssida med länkar till nästan allt som skrivs om Malmö FF på nätet. Vi kallar sidan för MFF-nyheter på nätet och vi tror det kan bli en succé redan från början.

MFF-nyheter på nätet är till för er som vill läsa mer eller fördjupa er i vad som sker i och kring Föreningen. Med hjälp av en gigantisk sökplattform gör man 14 miljarder matchningar per dygn. I vårt fall använder vi sökorden Malmö FF. Nyheterna publiceras på hemsidan med automatik. Observera att även nyheter med Malmö FF i en bisats eller inom parentes kommer med. Den slutgiltiga sållningen får ni som läsare göra.

Klicka här för att komma till MFF-nyheter på nätet
Ni finner givetvis också sidan i menyn under Nyhetsarkiv – Övrig media.

Under våren kommer vi även att göra om lite på startsidan. Bland annat kommer vi att lägga in en aktuell fråga/undersökning som alla besökare kan svara på. Uppdateringen av fakta rörande klubben, trupper, bilder mm kommer även det att ses över. Likaså statistiken.

Däremot kommer det inte att bli en utbyggnad av historiken eller ett nytt forum under första halvåret 2005. Vi återkommer i frågan.

/Patrik Jandelin, webbansvarig