Ny tid och ny plats för matchen mot Odense

Publicerad 07 december 2011

På grund av dålig plan har Odense flyttat torsdagens träningsmatch. Ny matchtid är 13:45 och man spelar på Dyrskuepladsen.

Odense Boldklub spelar också i Europa League och som en förberedelse för sista omgången åker MFF över till Danmark och spelar en träningsmatch torsdagen den 8 december. MFF har betonat vikten av att spela matchen på gräs för att få rätt förberedelser och på grund av regnet den senaste tiden har OB valt att flytta matchen från sin hemmaarena till en träningsplan som man preparerat ordentligt. Planen saknar belysning och därmed flyttas också matchen till 13:45. Platsen är Dyrskuepladsen som ligger ca 1,5 km från klubben. (Söker du på Internet glöm inte att det är i Odense, det kryllar av ”Dyrskuepladser” i Danmark.)

MFF åker över med 21 man och många av de egna spelarna som var med under testveckan följer också med när det nu är dags för match med A-laget:

Målvakter: Dahlin och Forssén.
Försvarare: Ricardinho, Malm, Andersson, Stenström, Jansson, Albernoz, Vinzents, Halsti och Helander
Mittfältare/Anfallare: Jeppsson, Durmaz, Lewicki, Aubynn, Mutavdzic, Kroon, Hamad, Islamovic, Ranégie och Nilsson.

 – Vi fortsätter att ta med de här yngre killarna som står på gränsen för att fortsätta sporra dem och följa deras utveckling, säger Leif Engqvist,lagledare och U-21 coach. Annars hoppas vi på en bra match mot bra motstånd så att vi håller uppe tempot och skärpan. Vi vill gärna ta en trepoängare i Europa.