Ny säkerhets- och evenemangsansvarig i Malmö FF

Publicerad 22 november 2005

Malmö FF förstärker sin organisation. Från och med 1 januari blir Johnny Gyllensjö ansvarig för Malmö FF:s säkerhets- och evenemangsorganisation.

Malmö FF förstärker sin nuvarande organisation för att klara dagens och framtida krav gällande säkerhet och evenemang på Malmö Stadion samt en kommande ny arena.

Johnny Gyllensjö har jobbat inom polisen i över 30 år och har varit i klubben sedan 1991 som ungdomstränare. Han kommer att fortsätta med att träna Malmö FF:s juniorer parallellt med den nya tjänsten.

”Jag hoppas kunna föra över mina erfarenheter som tränare och polis på den nya organisationen. Jag har en hel del erfarenhet när det gäller organisation samt ordning och reda. Jag ställer höga krav på mig själv och min omgivning och tycker jag är bra på att entusiasmera och jobba med människor.”