Ny Familjedag på lördag

Publicerad 02 maj 2016 i Nyheter

Innan matchen mot BK Häcken arrangerade Malmö FF den första av två familjedagar under vårsäsongen 2016. Den första upplagan blev en succé och innan hemmamatchen mot Gefle IF den 14 maj är det dags igen – den här gången är aktivitetsområdet för barn från 8 år och äldre.

Den här gången kommer aktivitetsområdet att huvudsakligen riktas till barn från 8 år och äldre. Det kommer att finnas traditionella hoppborgar till de mindre barnen i aktivitetsområdet, som kommer att bestå av:

116 meter lång hinderbana
Fotbollsprickskytte
Omöjliga stegen
Basket
Barnsumo
Elbilar
Hoppborgar
Ansiktsmålning
Sockervadd och popcorn (alla som löser ett aktivitetsarmband får sockervadd eller popcorn)

Området kommer att vara beläget mellan ingång J och ingång K på Swedbank Stadion och det är öppet från 13:00 fram till matchstart 16:00. För att ta del av alla aktiviteter kommer det att finnas ett aktivitetsband att köpa som kostar 100 kronor. (aktivitetsarmbandet köps separat och ingår inte i matchbiljetten).

Det kommer sannolikt att vara som mest folk i aktivitetsområdet cirka en timme innan matchstart, så det kan vara en god idé att komma i tid.

Biljettpaket för 300 kronor mot Gefle IF
Till den allsvenska hemmamatchen mot Gefle IF 14 maj har vi tagit fram ett biljettpaket till familjeläktaren där ni kan gå två vuxna och två barn, eller en vuxen och tre barn, för 300 kronor.

Skriv in den 14 maj i kalendern redan nu och ta med hela familjen till Swedbank Stadion för att se Malmö FF – Gefle IF!

Biljetter till hemmamatchen mot Gefle IF hittar du här

Biljettköp

Matcherbjudande:

huvudpartners

officiella partners