Nu öppnar Erics Bar & Restaurang

Publicerad 29 juni 2020 i Nyheter

Nu kan du se våra bortamatcher hemma hos Erics Bar & Restaurang. Vi kommer att följa myndigheternas riktlinjer noga, så notera att du behöver boka bord genom förköpta matbiljetter.

Till bortamatchen mot IF Elfsborg på söndag, 5 juli, öppnar Erics Bar & Restaurang upp och visar matchen. För allas säkerhet och trevnad kommer Erics att möbleras om och anpassas så att gäster och personal ska kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Därför säljer vi enbart matbiljetter på förköp och det kommer inte finnas någon möjlighet att se matchen på plats om man inte bokar bord. Ingen barförsäljning kommer att äga rum och vi tar inte emot förbokningar om sällskap större än fyra personer. Vi tar stort ansvar för att minska risken för smittspridning och väljer därför att vidta dessa åtgärder.

Öppettider

Avsparkstid för bortamatchen mot IF Elfsborg är 14:30 och Erics kommer att därför ha öppet från klockan 13:15 så att du kan se både vår egen studiosändning och därefter Dplays sändning från matchen.

Matbiljett

Det kommer att serveras tre smörrebröd (vegetarisk, fisk och kött) inklusive kaffe för 150 kronor per person. Dryck kommer att säljas separat vid borden.

Maila din bokningsförfrågan till: nini.ugron@mff.se

huvudpartners

officiella partners