Norrlands Guld och SvenskaFans signerar guldkontrakt med korplag

Publicerad 03 mars 2008

Gillar du fotboll? Spelar du i ett korplag? Gillar du öl? Gillar du Malmö FF?

Om du svarar ja på dessa frågor så kan du vara med i tävlingen om ett guldkontrakt med Norrlands Guld.

Pressmeddelande 2008-03-03

Norrlands Guld och SvenskaFans signerar guldkontrakt med korplag

Norrlands Guld fortsätter sin satsning med att synas i umgänget runt omkring fotbollen. Fotbollssäsongen drar nu igång och det framgångsrika samarbetet med Allsvenskan och Superettan fortsätter även i år. Nu utökas samarbetet ytterligare genom Svenska Fans och de fyra allsvenska fotbollsklubbarna Djurgårdens IF, IFK Göteborg, Malmö FF och Helsingborgs IF. Tillsammans ger de nu fyra korplag i fotboll chansen att signera ett Guldkontrakt.
Guldkontrakt innebär bland annat att de fyra utvalda lagen får matchställ, träningsoveraller, Guldsits på allsvenska matcher och inte minst spela förmatch till en allsvensk match. Lagen kommer att hårdbevakas av sajten svenskafans.se där besökare kan följa deras öde via bland annat webb-TV.

-Fotboll är otvungen manlig gemenskap när den är som bäst, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups Bryggeri. Vi vill fortsätta att uppmuntra svensk idrottstradition, och fotbollen aktiverar hundratusentals svenskar. Oavsett vilken nivå man spelar fotboll på, är kärleken till sporten lika stor. På det här viset kan vi bidra till fotbollsentusiaster på alla nivåer både på och utanför planen.

-Det här är ett mycket roligt samarbete för oss och det passar våra besökare väldigt bra eftersom fotboll är en stor del av deras liv, säger Anders Nettelbladt, chefredaktör på Svenska Fans. Våra medlemmar är ofta själva utövare men framförallt är de supportrar. Att få chansen att bli ett slags ”lillebrorlag” med deras allsvenska favoritklubb och kanske få uppträda på deras hemmaarena är därför förstås en dröm som går i uppfyllelse för de fyra utvalda lagen.

Fakta
Norrlands Guld är ett av Sveriges ledande ölvarumärken

Svenska Fans är en sportsajt för supportrar av supportrar med 240.000 unika besökare vecka.

Så här anmäler du ditt lag
Ansökan registreras senast den 14 mars på http://www.svenskafans.com/grusplan/guldkontrakt.asp eller på Svenskafans AB, Alfhemsvägen 7 18262 DJURSHOLM.

I ansökan ska
-Spelarna och laget presenteras i text och bild
-Laget motivera varför just de ska få ett Guldkontrakt

För att få anmäla sitt lag måste lagmedlemmarna
– vara över 25 år gamla
– finnas tillgängliga för medverkan i all kommunikation under 2008 i Norrlands Guld-kläder
-gärna ha sin Allsvenska klubb som favoritlag.

Besked ges till lagledare senast den 20 mars. Lagledaren skriver under Guldkontraktet med Norrlands Guld och samarbetspartners Svenska Fans, Djurgårdens IF, Malmö FF, Helsingborgs IF och IFK Göteborg.

Vid press och mediefrågor kontakta
Erik Jarnsjö, marknadschef öl, Spendrups Bryggeri AB,
0701-82 79 22, erik.jarnsjo@spendrups.se
Caroline Ekman, informationsdirektör, Spendrups Bryggeri AB, tfn. 0701-82 78 30

För övriga frågor om registrering och deltagande kontakta
Petter Håkansson, VD Håkansson United
0705 – 57 80 40, petter@hakanson-united.se