Norra Blå på plats i höst

Publicerad 19 juni 2012

Norra Blå har under våren hejat fram pågarna på plan med tifon och sång från sin sektion brevid ståplats. Idag släpptes biljetterna till höstens matcher där Norra Blå kommer att vara på plats.

Norra Blå är för alla ungdomar mellan 9-14 som vill så tillsammans och heja fram Malmö FF. Genom sin egna sektion brevid ståplats har man hjälpt till att sprida sången och den goda stämningen över hela Stadion med hjälp av flaggor och sång. Under följande matcher kommer Norra Blå att vara på plats under sommaren och hösten för att tillsammans heja fram Di blåe:

MFF-AIK 2/7
MFF-GAIS 16/7
MFF-BK Häcken 5/8
MFF-Mjällby AIF 1/9
MFF-IFK Norrköping 5/10
MFF- Djurgårdens IF 26/10
MFF-Örebro SK (datum ej fastställt)

Sabina Nordblad, som är en av värdarna för Norra Blå, ni blir bara fler och fler för varje match som går. Hur ser er ökning ut sen ni startade?

– Vi har ett gäng på ca 20 ungar som varit med oss sen starten och de älskar gemenskapen och genom det har vi fått se fler nya ansikten.Sist hade vi ett helt fotbollslag på plats. Så ryktet sprider sig precis som det ska.Vi ska också försöka rikta in oss mycket på fotbollsklubbarna i, och runt, Malmö och gå ut med information om Norra Blå

Ni har redan hunnit arrangera tifon och varje match så hör man er sjunga högt. Vad är ert nästa projekt?

– Vårt nästa projekt, och antagligen vårt största, är att anordna en bortaresa tillsammans med ungarna. Men mycket mer än så får ni inte veta än, vi suger på karamellen lite till.

Till sist: Vilka förhoppningar har du på Norra Blå och laget under hösten?

– Mina förhoppningar är att fler ungdomar och föräldrar ska få upp ögonen för att vi finns så vi i alla fall kan snitta 60 personer per match. Men med vinster och fint väder kommer det mer publik till matcherna och lika så till Norra Blå.
För oss är inget kört än, vi på Norra Blå har inte gett upp än och det ska vi visa spelarna på plan.

 

Biljetter till Norra Blå köper du på ticnet.se (när du väljer Bästa lediga plats kommer alternativet Norra Blå upp under Sök biljetter) alternativt via Ticnets callcenter på telefon 077- 170 70 70. Matchdagen kan du köpa biljett i biljettluckorna på Swedbank Stadions östra långsida.

För dig som är mellan 9-14 år och har årskort på andra sektioner så är ni också välkomna till Norra Blås sektion. Ni visar upp ert årskort vid insläppet (Ingång C).

Samling sker 30 minuter innan matchstart utanför ingång C på Swedbank Stadion där MFF Supports värdar för Norra Blå tar emot. Har du inte möjlighet att vara på plats denna tidpunkt går det bra att själv ta sig upp till sektion 9 där värdar finns på plats.

Efter matchen tar sig ungdomarna själva ner till utgången där värdar för Norra Blå finns på plats.

Vill du komma i kontakt med värdarna för Norra Blå, vänligen maila norrabla@mffsupport.com. Norra Blå finns även på Facebook, du hittar dem här.