Niklas Skoog förlänger och Järdler klar.

Publicerad 23 januari 2006

”Jag känner ett stort förtroende från klubben och allt fungerar bra här i Malmö”.
Niklas Skoog skrev idag under pappret som förlänger hans kontrakt med Malmö FF ytterligare tre år.

”Det här känns som ett steg i rätt riktning i min karriär. Malmö FF spelar bra fotboll och Sören Åkeby ser fotboll på samma sätt som jag.”
Idag blev dessutom all pappersexercis med Turkiet klart vilket gör att Christian Järdler är definitivt klar för Malmö FF

Niklas Skoog
”Det här känns jävligt bra och jag är stolt över det förtroende känner från föreningen. Jag är nöjd med mitt kontrakt och nu stannar jag tills de kastar ut mig. Jag är fri från skadan och känner mig stark i kroppen.

Just nu är det bara försäsongsträningen som gäller men jag vill naturligtvis vinna.
Första målet är naturligtvis att ta en plats i förstauppställningen och att få spela.
Jag vill att föreningen kommer ut i Europa för jag vill vara med och spela de stora matcherna. Det var frustrerande att sitta vid sidan om under fjolåret.

Jag fyller 32 i år men jag tar en dag i taget. Jag älskar fotboll och det kommer att bli svårt att ta beslut om att lägga av när den tiden kommer. Om man får vara frisk naturligtvis”

Hasse Borg
”Niklas är en viktig spelare för oss, även utanför planen. Han är seriös och sugen efter fjolårets spolierade säsong där han verkligen led för att han inte kunde medverka. Niklas har dessutom en utpräglad vinnarinstinkt vilket, inte minst, är en viktigt egenskap.”

Christian Järdler är numera Malmö FF:s spelare fyra år framöver.

Christian Järdler
”Det här känns som ett steg i rätt riktning i min karriär. Malmö FF spelar bra fotboll och Sören Åkeby ser fotboll på samma sätt som jag. Som skåning kan man ju Malmö FF rätt hyfsat och det drag som finns runt laget och allt som händer i stan lockar mig.” 

Sören Åkeby
”Absolut en av de mest intressanta unga spelarna i Sverige. En duktig vänsterback med offensiva kvalitéer. Christian har stor potential för framtiden och passar in i vårt spelsätt.”