Några biljetter över till PSG – MFF

Publicerad 08 september 2015 i Nyheter

Vi har fått drygt 80 klackbiljetter över till Paris Saint-Germain – Malmö FF och dessa kommer att säljas i MFF Shopen.

På grund av ett olyckligt uttalande i Sydsvenskan ifrån oss gällande hur ett biljettsläpp till PSG – MFF skulle se ut om vi fick en begränsad klacksektion var risken stor att detta skulle missuppfattas att MFF Supports resenärer även skulle garanteras biljetter om vi fick hela klacksektionen (2100 platser). 
När uttalandet gjordes till Sydsvenskan visste vi inte hur avtalet med den franska polisen skulle se ut eller hur stor sektion vi skulle få.

För att ta höjd för att det kunde bli en förvirring valde vi att lägga undan några biljetter till MFF Support och deras resenärer.

Det visade sig att där fanns några resenärer ifrån MFF Support som missuppfattat vårt uttalande och dessa har sedan hört av sig till MFF Support som skrivit upp dem på en lista och mailat information om hur de kan köpa sina biljetter.

MFF Support har nu återkommit till oss med hur många av deras resenärer som saknar biljett och det visar sig att det är runt 80 biljetter över.

Från och med onsdagen den nionde september sålde vi biljetter endast till dem som kunde visa upp att de köpt resa/bokat hotell nere i Paris.

Det finns fortfarande några biljetter kvar och dessa kommer att släppas helt fritt. Försäljningen av dessa startar 10.00 torsdagen den tionde september i MFF Shopen. Max två biljetter per köpare.

Pris: 400 kronor.

Vi ber om ursäkt för den förvirring som skapats och lovar att vara tydligare i vår kommunikation inför de två kommande bortamatcherna i Champions League.
Just nu har vi ingen information om när vi kommer att släppa biljetterna till Shakhtar Donetsk – Malmö FF och Real Madrid – Malmö FF. Vi väntar på att de ska skicka deras biljetter till oss innan vi kan gå ut med mer information.

huvudpartners

officiella partners