Molins opereras under fredagen och tar nya tag inför 2016

Publicerad 15 oktober 2015 i Nyheter

Under fredagen kommer Guillermo Molins genomgå en operation nere i Belgien. Det handlar om en skruv i knäet som skaver och orsakar smärta och som därför ska tas ut. Skruven sattes in efter fjolårets korsbandsoperation som Molins gjorde nere i Belgien och som nu inte har någon funktion. Guillermo Molins kommer att vara borta resten av säsongen och har nu full fokus på 2016.

–  Året börjar nå sitt slut och inget har direkt gått som jag velat och det har även drabbat mitt spel. Därför jag känner jag det är bättre att ta itu med detta nu. Vi kommer plocka bort skruven och eventuell ärrbildning, det ska bli jävligt gött. Operationen är inte särskilt stor. Jag vill visserligen inte ta ut något i förskott men går allt som det ska så kommer jag vara helt redo inför nästa säsong, säger han.”Gische” är av förståeliga skäl väldigt lättad: 

– Jag är riktigt glad. Det ska bli så skönt att få ett normalt knä igen och inte störas över någon smärta. Jag har haft en förhoppning att vänja mig vid smärtan men så blev det aldrig. Nu känns det jätteskönt att ha tagit detta beslutet och få en nystart. 

Slutligen vill Guillermo Molins uttrycka sin största tacksamhet gentemot MFF:s supportrar för allt stöd de gett honom.

huvudpartners

officiella partners