MFFtv med Reinfeldt: ”MFF är ett märke av respekt”

Publicerad 09 september 2015 i Nyheter

Varje år anordnar Malmö FF en företagsdag för alla partners som jobbar nära klubben och ger dem möjlighet att visa upp sina verksamheter som i sin tur underlättar för affärer dem sinsemellan. En av de mest namnkunniga besökarna på företagsdagen i tisdagen var Fredrik Reinfeldt. Den förre statsministern avslutade dagen med ett föredrag där han bland annat pratade om varumärkesbyggnad och om hur det var att fira 4-4 mot Tyskland bredvid förbundskansler Angela Merkel. Efter sitt föredrag utvecklade han hur han ser på Malmö FF som varumärke och vilken betydelse föreningslivet har ute i det svenska samhället.

I sitt föredrag inför gästerna på MFF Nätverkets företagsdag berättade Fredrik Reinfeldt om hur man bygger ett varumärke och han menar att MFF:s framgångar gjort människor utanför Sverige nyfikna på svensk fotboll.

– MFF är starkt och välkänt både av det svenska folket och runt om i världen. Det är ett märke av respekt, säger Fredrik Reinfeldt.

– När MFF återigen knackar på dörren till storlagen gör det att folk blir nyfikna på Sverige som fotbollsland, säger han.

huvudpartners

officiella partners