MFFtv: Matias Conchas presskonferens

Publicerad 30 juli 2012

Se när Malmö FF presenterar lagets nya nummer 23, Matias Concha.

Det var en glad Matias Concha som intog podiet i Swedbank Stadions presscenter under måndagseftermiddagen.

 

Efter presskonferensen förklarade Matias ytterligare hur glad han var att åter vara hemma i Malmö.

– Det viktigaste för mig just nu är att komma tillbaka och spela fotboll efter det jag var med om. Nu har jag verkligen min chans att bygga upp mig och i lugn och ro komma in i det.
Får jag bara rättuppbyggnad så kan det bli bra.

– Här känner jag mig hem. Om jag inte känner alla spelare så känner jag alla runt omkring. Det är som att komma hem igen. Jag tror jag behöver det efter min tid utomlands för det var en väldigt turbolent tid. Jag tror jag behöver lite lugn och ro för mår man bra då kan man prestera bättre.