MFF U: Resultat från helgen

Publicerad 12 maj 2014

Det blev tuffa matcher och förluster på nytt för U17 och U19 i helgen trots bra prestationer mot Kalmar FF respektive IFK Göteborg. Även de övriga 11-mannalagen gjorde bra insatser mot skiftande motstånd i helgen.

IFK Göteborg U19 – MFF U19 4-1
Mål:

U19 gör en klart bättre prestation än senast mot Mjällby och är det spelförande laget under matchen mot Göteborg. Resultatmässigt hjälper det föga om man släpper in fyra mål så det blir till att slipa bort några individuella misstag och skärpa lagets defensiv till nästa helg.

Kalmar FF – MFF U17 4-3
Mål: Isak Redzic, Mattias Andersson och Freddie Brorsson.

Det blev en tuff och jämn match för U17 mot Kalmar. I första halvlek var vi dessvärre inte riktigt på tårna och släppte in två väldigt onödiga mål. Vi är ikapp två gånger i andra halvlek men släpper in avgörande 4-3 med några minuter kvar. Likt U19 är U17 spelförrande åtminstone sista timmen av matchen och producerar bra offensivt. Men fyra insläppta även här gör att det blir 0 poäng.

Malmö FF P16 – Östers IF P16 9-0

BK Olympic P15 – Malmö FF P14 5-2

Malmö FF P13 – Lunds BK P14 9-0

Malmö FF P12 – Trelleborgs FF P13 1-0