MFF söker vikarie för tjänsten som produktionsledare

Publicerad 08 april 2022 i Nyheter

Malmö FF tar nu emot ansökningar för ett vikariat för tjänsten som produktionsledare.

Malmö FF:s verksamhet utgår från sin värdegrund: Ambition (med mod och ambition når vi framgång), Glädje (genom positiv attityd och underhållning skapar vi glädje), Fair Play (vi följer regelboken på och utanför plan) och Klubben är störst (klubben är större än laget, laget är större än individen).

Vi ska vara bäst i Sverige, ledande i Norden och etablerade i Europa.

Produktionsledare på Malmö FF

Som produktionsledare i Malmö FF arbetar du långsiktigt för att utveckla intresset för föreningen. Du arbetar med hela verksamheten som rymmer mycket mer än A-lagen och riktar dig till alla som är engagerade i MFF. Du arbetar tillsammans med marknads- och kommunikationsavdelningen för att förmedla bilden av Malmö FF och bidrar därigenom till att stärka och utveckla föreningen och vårt gemensamma varumärke.

Arbetsuppgifter

Bakom lyckade projekt finns ofta en produktionsledare. Genom planering och ledarskap skapar du förutsättningar att kreativa koncept blir lyckad kommunikation. Du är den som ofta hittar lösningar för att projekten levereras i tid samt ser till att få rätt resurser och förutsättningar.

Du har även kunskap om olika mediekanaler, digitala lösningar, strategisk produktionsledning, kommunikation och reklam samt idé- och konceptutveckling.

Dina professionella egenskaper är att du har utbildning inom och erfarenhet av att arbeta som produktionsledare. Du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala kommunikationsverktyg. Du är van vid att arbeta med sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin och TikTok samt i tryck och web. Självklart står du bakom och arbetar utifrån Malmö FF:s och idrottens värdegrund.

Som person är du kommunikativ, flexibel och samarbetsvillig. Du klarar att vara lugn även i stressade situationer. Du är en lagspelare som arbetar nära och tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är analytisk och har förmågan att se helheter och väga in olika perspektiv i ditt arbete. Du vill utveckla dig själv i din roll och utveckla MFF:s kommunikation i stort.

Förståelse för föreningen Malmö FF och verksamhetens alla delar är nödvändig i rollen. 

Övrigt

Tillträde till tjänsten sker den 1 juli 2022 och avslutas den 31 maj 2023.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och lön utgår i enlighet med avtalet. Anställningen är 100 procent.
Malmö FF:s verksamhet är inte bunden till kontorstid på vardagar. Tjänsten kräver flexibilitet och innefattar arbete på kvällar och helger.
Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansökan

Är du intresserade av tjänsten och anser dig lämplig för den utifrån ovan nämnda egenskaper är du välkommen att lämna in ansökan.

Ansökan skickas till jobbansokan@mff.se senast 2022-04-22. Intervjuer genomförs löpande. Ange ”produktionsledare” i ämnesraden. Ansökan ska innehålla CV, en personlig beskrivning av dig samt eventuell annan information som är relevant för tjänsten.

Frågor

Kontakta Peter Sohlmér, Press- och informationschef, via e-post: peter.sohlmer@mff.se.

Malmö FF hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vår fullständiga personuppgiftspolicy hittar du på vår hemsida.

huvudpartners

officiella partners