NÄRSTÅENDE ORGANISATIONER

Ett antal organisationer/föreningar arbetar i nära anknytning till Malmö FF så som MFF Support, Fotbollföreningens vänner, Supporterhuset och MT96. 

MFF Support bildades 1992 och är den officiella supporterföreningen till Malmö FF. MFF Support arbetar för en inkluderande och positiv supporterkultur och för att Malmö FF:s lag ska ha starkt stöd på borta-och hemmamatcherna. MFF Support arrangerar bl a resor till bortamatcher, förfester inför hemmamatcher och samlingställen där MFF Supportrar kan samlas inför bortamatcher. MFF Supports uppdrag är också att företräder supportrarnas intressen i dialog med Malmö FF och andra intressenter runt fotbollen. 

Vill du bli medlem eller läsa mer om MFF Support gå in på mffsupport.com 

Fotbollföreningens Vänner, förkortat FV, är ett Ordenssällskap bestående av personer med ett genuint himmelsblått hjärta. 

Sällskapets ursprung går tillbaka till det så kallade Motionslaget på 1920-talet, via MFF Old Boys fram till dagens FV, som stiftades den 11 november 1933 med Eric Persson som en av initiativtagarna. 

I dagens FV finns en lång rad klassiska MFF:are, spelare, ledare samt en mängd av trogna himmelsblå supportrar.  

De träffas ett antal gånger om året för ett sammanträde och för att äta en god måltid, samt dryfta allt mellan himmel och jord oftast med MFF-anknytning. 

FV verkar helt oberoende av MFF. 

Supporterhuset bidades 2014 och är en ideell förening vars syfte är att fånga upp MFF-supportrar i alla åldrar med intresse för fotboll och kanalisera deras energi och engagemang i en positiv riktning. Sedan 2015 finns det ett fysiskt Supporterhuset där MFF Supportrar bl a kan tillverka flaggor, gå på föreläsningar förkovra sig i Malmö FF historik och träffa och prata med andra MFF:are i deras café. 

Supporterhuset ligger på Södra Förstadsgatan 79D  

Hemsida: supporterhuset.se 

MFF Tifosi 96 är en fristående ideell och partipolitiskt oberoende förening med syfte att i samarbete och tillsammans med alla intresserade driva och utveckla läktarkulturen kring Malmö FF.  

Ofta sker detta genom tifoarrangemang på olika sätt som stora målade tygstycken, flaggor och andra former som kan skapa liv och färg på läktaren.  

Föreningen grundades år 2002 då en grupp engagerade supportrar bröt sig loss ur MFF Supports dåvarande tifogrupp. Siffran 96 i namnet anspelar på det år, 1996 då organiserade tifon för första gången började synas på Malmö stadions norra läktare. Allt arbete sker helt på ideell basis och finansieras helt genom supportrars bidrag. Ett par matcher om året är det insamling i samband med match.  

Vill du stötta MT96:s arbete redan nu kan du även swisha valfri summa till:  123 5923 123 

huvudpartners

officiella partners