MFF möter Lazio ***Uppdaterad***

Publicerad 27 juli 2012

Den 16 augusti springer MFF ut på Stadio Olimpico i Rom för att möta den italienska SerieA-klubben S.S. Lazio.

Efter vinsten mot West Bromwich Albion vänder nu MFF blickarna söderut för att matchas mot tufft internationellt motstånd. Ikväll blev det klart att man accepterat inbjudan att möta S.S. Lazio i deras genrep inför säsongen.

– Det känns naturligtvis riktigt kul att få en sån här inbjudan, säger Per Ågren. Det ger laget ett nyttig erfarenhet att springa in på Stadio Olimpico och mäta sig med en av Italiens bästa klubbar.

MFF åker ned redan på tisdagen den 14e augusti och åker hem dagen efter matchen, den 17e.

– Det blir som ett miniläger, mycket likt det upplägget vi har när vi spelar tävlingsmatcher mot internationellt motstånd, menar Ågren. Jag vill samtidigt passa på att tacka ”Here we go” som även arrangerade matchen mot West Bromwich för hur de hjälpt oss med det här upplägget. Det här är precis de matcherna vi letar efter och att möta Lazio just innan säsongsstarten känns som en riktigt bra och kul utmaning att bjuda killarna på.

***UPPDATERAD 31 juli***
Matchen kommer att vara öppen för MFF-supportrar som vill se matchen på plats. Biljetter köper man på plats. Avspark 21.00

Vi kommer att undersöka möjligheten att streama matchen på mff.se. Hemsidan återkommer med mer information om hur det utvecklar sig.