MFF möter förkvalsvinnaren i första kvalrundan

Publicerad 19 juni 2018 i Nyheter

Under tisdagen lottades första kvalrundan till Champions League. Malmö FF kommer att möta vinnaren i förkvalet som avgörs den 29 juni.

Förkvalet står mellan Santa Coloma (Andorra), SP La Fiorita (San Marino), KF Drita (Kosovo) och Lincoln FC (Gibraltar).

Det första mötet, som spelas den 10 eller 11 juli, kommer vi att spela på bortaplan.

Hemmamötet spelas den 17 eller 18 juli.

Exakta datum och avsparkstider meddelas så fort UEFA fastställt spelschemat. Om du innan dess bokar din resa till bortamatchen, tänk på att ta höjd för de olika speldatumen och att vi inte kan garantera att alla som vill se matchen kommer att kunna köpa en matchbiljett. Biljettinformation kommer så fort vi fått all information från motståndarna.

Biljettsläpp till hemmamatchen
Trots att vi ännu inte känner till motståndare eller fastställt speldatum släpps biljetterna redan med start 20 juni.

Årskortsinnehavare har förtur till biljettköp mellan den 20 juni klockan 10:00 och 21 juni klockan 24:00. Köp din biljett genom att logga in på https://mff.tmtickets.se/ med dina användaruppgifter. Biljettluckorna på Stadion (ingång 51) har också öppet under onsdagen mellan 10:00-18:00.

MFF:s medlemmar (betalt medlemskap senast 1 juni) har möjlighet till förtur efter det att årskortsinnehavarna har fått chans att köpa sina reserverade platser. Förtursmöjligheten kan utnyttjas måndagen den 25 juni klockan 10:00-24:00. Ett mail med information om biljettköp online går ut till medlemmarna i veckan. Biljettluckorna på Stadion (ingång 51) har också öppet under måndagen mellan 10:00-18:00.

Det allmänna biljettsläppet startar tisdagen den 26 juni klockan 10:00.

Har du frågor kring biljetter? Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners