MFF – Lokomotiv Zagreb 1-1

Publicerad 27 juni 2017 i Matches

Träningsmatchen mellan MFF och Lokomotiv Zagreb slutade 1-1. Pawel Cibickis mål i första halvlek räckte inte till en himmelsblå seger.

Efter en trevande inledning på matchen uppstod matchens första farlighet på en hörna i den tjugonde minuten när Oscar Lewicki gjorde sig fri från sin försvarare och nickskarvade mot mål – tyvärr mitt i famnen på gästernas målvakt. Tjugo minuter senare väggspelade sig Cibicki och Svanberg igenom i straffområdet och Pawel Cibicki sköt ett lågt skott som smet precis innanför målvaktens högra stolpe och gav Malmö FF ledningen. Ställningen var 1-0 i halvtid till MFF.

I paus genomförde både Malmö FF och Lokomotiv Zagreb flera byten. Tidigt i den andra halvleken rann Lokomotiv Zagreb igenom i en snabb kontring där gästernas Marko Kolar ensam mot Johan Wiland kunde trycka in kvitteringen. I den 77:e minuten blev det ett kärt återseende när Rasmus Bengtsson gjorde sina första spelminuter sedan skadan i slutet av oktober 2016. MFF tryckte på mot slutet och fick ett fint frisparksläge i den 89:e minuten. Tobias Sanas skott tog tyvärr i överkanten på ribban. Det var matchens sista farlighet och matchen slutar 1-1.