MFF förlänger kontraktet med Jens Fjellström

Publicerad 15 september 2017 i Nyheter

Malmö FF och assisterande tränaren Jens Fjellström har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2019.

Med sina 200 matcher som spelare för Malmö FF var Jens Fjellström välbekant när han återvände till föreningen som assisterande tränare sommaren 2016. Han fick särskilt ansvar för data och analys och skrev ett kontrakt som sträckte sig 2017 ut.

Nu förlängs kontraktet till och med 2019. Utöver fortsatt utveckling av MFF:s kapacitet inom analys och sportdata kommer Jens Fjellström att genomgå tränarutbildningen CBA Elit under hösten och våren.

Daniel Andersson, sportchef Malmö FF:

– Han har tillfört väldigt mycket till ledargruppen, framförallt på det analytiska planet. Dels genom att analysera motståndare men även våra egna prestationer, både som lag och individuellt. Han har en skarp fotbollshjärna och är skicklig på att förmedla sina tankar på ett tydligt sätt.

Jens Fjellström:

– Jag är väldigt glad över att få jobba med Sveriges bästa spelare och ledare. Därför ser jag fram emot den här förlängningen. Jag är i början av min tränargärning och ser också fram emot att fortsätta utvecklas och bli en ännu större tillgång den här perioden än tidigare.– Det ska bli kul att hugga tag i tränarutbildningen, samtidigt som jag kommer att fortsätta med arbetet inom analys och sportdata för att se till att MFF är ledande även inom det området.

huvudpartners

officiella partners