MFF bjuder in till Karriärdag med fotboll

Publicerad 30 april 2018 i Nyheter

Onsdagen den 30 maj är det avspark för den sjunde upplagan av ”Karriärdag med fotboll”. Vill du och ditt företag använda ert varumärke och er kunskap för att skapa ett bättre Malmö?

– Många unga vet inte vad de vill arbeta med och i många fall känner de inte till utbudet av branscher i vår stad. Vem kan inte förmedla detta bättre än MFF:s partners? Genom Karriärdagen bidrar du och ditt företag med vägledning, samtidigt som ni träffar unga drivna arbetssökande, säger Karin Heri, verksamhetsledare för Karriärakademin. 

Karriärdagen startar med introduktion och minimässa och efter lunch är det fotboll. Varje lag består av representanter från MFF:s samarbetsföretag tillsammans med ungdomar som har intresse av att jobba inom företaget i fråga. 

Karriärakademin är Malmö FF:s initiativ för att göra en insats mot ungdomsarbetslösheten i Malmö. Verksamheten ryms inom avdelningen MFF i samhället. En av många aktiviteter som Karriärakademin driver är Karriärdag med fotboll, som anordnas tillsammans med Arbetsförmedlingen. 

Är du och ditt företag intresserade av att delta? Kontakta Karriärakademin! 

Kontakt
Ivo Konjevod
ivo.konjevod@mff.se
0704-74 09 85

Desiree Jonsson
desiree.jonsson@mff.se
0720-61 88 50

huvudpartners

officiella partners