Matchtröjor auktioneras och lottas ut

Publicerad 03 september 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

Tio stycken signerade regnbågsfärgade matchtröjor som vi bar i matchen mot IFK Göteborg och Husie IF kommer att auktioneras och lottas ut. Alla pengar kommer att gå till Skåne Stadsmission eller MFF i samhället.

Auktioner på Tradera

Sammanlagt kommer fem signerade matchtröjor från herr- och damlaget att auktioneras ut via Tradera. De kommande fem dagarna kommer du ha chansen att buda hem dessa unika matchtröjor. Alla pengarna tillfaller MFF:s samhällsengagemang i syfte att stärka det arbete föreningen gör kopplat till att utbilda och informera barn i mänskliga rättigheter.

Buda hem tröjorna på Tradera!

Signerade och matchanvända tröjor från Anel Ahmedhodzic, Malin Gunnarsson, Saga Fredriksson, Antonio Colak och Madeleine Hejde!

Utlottning tillsammans med Skåne Stadsmission

Efter auktionerna är avslutade kommer vi även att lotta ut fem signerade matchtröjor tillsammans med Skåne Stadsmission. Utlottningen startar onsdag den 8:e september. Vi återkommer med detaljer kring utlottningen under onsdagen.

– Skåne Stadsmission arbetar med människor i fattigdom och hemlöshet. Vi ser att det finns en extra utsatthet hos de Hbtqi-personer som lever i utanförskap, som vi behöver förstå och ständigt förhålla oss till i vårt arbete. Det är viktigt för oss att alla människor, oavsett könsidentitet och sexuell läggning, vet att de kan få stöd hos oss. Den som stöttar oss stöttar arbetet för ett medmänskligt Skåne där alla människors lika värde och rättigheter tillgodoses, säger Eva Emmelin på Skåne Stadsmission.

huvudpartners

officiella partners