Malmö FF – Örebro SK

Tid: 2015-07-11 16:00, Plats:Swedbank Stadion, Resultat: 2-2

– Vi börjar bra och gör en väldigt bra öppningskvart. Och vi hade lite samma intention som mot Åtvidaberg inledningsvis idag, gå rakt på och spela snabbt med mycket energi. Vi har några bra lägen och sedan gör vi också mål, men sen kommer vi in i en period där vi gör några felbeslut och det har vi gjort tidigare också. Och sen är Örebro väldigt effektiva när de väl får lägena, säger Åge Hareide och fortsätter:

– När de sedan gör 1-2 vet vi att det blir ett tufft läge för oss och vi blir då mer präglade av frustration i vårt spel. Spelarna vill så gärna, men det ligger kanske i huvudet och valen blir sämre och sämre. Men nu är det bara att jobba vidare, få med oss alla och så har vi en viktig match nu i veckan och sedan borta mot Örebro på lördag.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners