Vålerenga IF – Malmö FF

Tid: 2003-03-14 17:00, Plats:La Manga, Resultat: 3-0

Tredje matchen på La Manga, tredje förlusten och tredje matchen utan att göra mål. Om danska lag var trevliga upplevelser så är de norska direkt motsatsen. Malmö FF, med ett nykomponerat 4-3-3, hade inte mycket att sätta emot ”Oslos stolthet”.


Tom Prahl:

”Det var inte så illa som man kan tro när man ser matchresultatet. Norrmännen har tre chanser och gör tre mål. Ingen av målen kan vi lasta Lee för. En fast situation och två slarv i backlinjen gör att vi ger dem målen alldeles för enkelt. Vad värre är så skapar vi ingenting framåt. Har vi haft fem rejäla målchanser på de här tre matcherna så är det allt. Vi är för stillastående, för veka och omständliga med bollen. Men vi kan vända detta och det gör man genom att arbeta sig tillbaka. Många svenska lag har haft svårt här nere mot norrmännen. Det skiljer i fysik, aggressivitet och inställning. Med tanke på hur vi spelade mot de danska lagen innan vi åkte ner så har det gått överraskande dåligt. Men vi skall vända detta genom att arbete oss tillbaka”.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners