AB Köpenhamn – Malmö FF

Tid: 2003-02-22 11:15, Plats:Farum, Resultat: 2-2

AB:s lag
Jan Hoffmann, Rasmus Daugaard, Christian Karlsson, Palle Sørensen, Jesper Sørensen, Michael Johansen, Peter Benjaminsen, Jesper Falck, Kenny Thorup, Abdul Sule, Sammy Youssouf.


I den trettionde minuten av första halvlek går Hasse Mattisson in i en närkamp och får en smäll på foten och blir liggandes. Foten lindas snabbt och de första prognoserna talar om en stukning. Man vill dock poängtera att man inte vet förran svullnaden lagt sig och man kollat noggrant. Även Peter Ijehs skada trodde man ju var en stukning först men visade sig vara ett brutet ben i foten. Hasse Mattisson tog sig för egen maskin av planen.


Tom Prahl:
”Jag är mer nöjd med den här matchen än den förra. Vi släpper fortfarande till lite för mycket målchanser. Det ser bra ut i halvlek. Det här med Hasses skada har en viss betydelse och det påverkar matchens utseende Vi är beroende av att ha en central mittfältare som är en bollvinnare. Nu har vi visserligen Kristian, Erik och Louay och Thomas men vi stoppar för lite bollar och då faller backlinjen ner lite onödigt mycket. Thomas har nu i två matcher visat väldigt bra tendenser. Vi fick även lite bekymmer i backlinjen. Joseph hittade inte sin position. Jon Inge Höiland tycker jag kommer in och visar att han är ett alternativ som mittback om vi får problem där. Mackan gör mål igen men han har en viss tendens att bli nöjd efter det. Men vi jobbar hårt och det skall vi ha en eloge för. Kristian är duktig och kommer att bli en vikig assistspelare. Inställningen är det inget fel på. De här danska lagen är bra och vi har ju inte förlorat en match och det är ju positivt får man säga. Det är frågan om inte detta var det bästa lag vi mött. De har två duktiga forwards som håller i bollen bra. Nu kommer ju Niklas Skoog och Daniel Majstorovic tillbaka och vi ska ju inte sticka under stol med att de är viktiga för oss. Vi behöver Danne på de fasta situationerna där vi är lite korta annars. Även en frisk Hasse är viktig för oss”

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners