38 min:
2-1 Niklas Skoog efter vänsterinlägg från Elanga

45 min:
Första halvlek slut
Solen skiner i Övik och planen är OK. Ca 1500 åskådare tippar man på att det är och ser matchen.

46 min:
Andra halvlek igång

50 min:
Skott av Mattisson men högt över

57 min:
Inte mycket händer. Nästan inga chanser i andra halvlek. Bästa så här långt en stickare från Brian Steen minuten till Niklas Skoog som skjuter direkt men precis utanför

62 min:
Mattisson går ut och ersätts av Matias Concha som tar plats på högerkanten och Erik tar steget in i mitten bredvid Brian Steen

69 min:
Peter Ijeh ut, Markus Rosenberg in och samtidigt meddelar speakern att publiksiffran är 1712 personer.

79 min:
Varning till Markus Rosenberg

86 min:
2-2 efter tveksamheter i Malmö FF:s mittförsvar.

87 min:
Bra läge för Niklas Skoog skott, räddning och retur Erik Johansson utanför

90+1.40 min:
Matchen slut. Dags för förlängning 2 x 15 minuter med golden goal.

91 min:
Förlängningen igång

93 min:
Nick av Friska Viljor där Driss gör en fantastisk räddning.

95 min:
Markus Rosenberg avblåst för offside när han gör mål.

101 min:
Elanga ut, Lilienberg in. Malmö FF satsar framåt med ett mellanting av 4-4-2 och 4-3-3.

105 min:
Första förlängningskvarten är över

106 min:
Andra förlängningskvarten igång

108 min:
Hörna från Brian som Majstorovic nickar över

114 min:
Skoog helt ren i straffområdet, skjuter men målvakten reflexräddar med ena handen

115 min:
Friska Viljor kommer i en kontring men skjuter utanför

120 min:
Lilienberg i straffområdet med bollen under kontroll. Då blåser domaren av matchen.