Start, Kristiansand – Malmö FF

Tid: 2002-03-15 16:00, Plats:La Manga, Resultat: 0-0

Direktreferat:

18 min 0-0. Norrmännen är aggresiva, ställer om och kontrar snbabbt men MFF:arna står emot bra och har haft ett par chanser. 2-1 i hörnor till MFF. Matchen spelas i kraftig vind

22 min. Hans Mattisson tvingas utgå. Har ont i vaden. Ersätts av Jörgen Ohlsson

38 min. Fortfarande 0-0. Spelet har jämnats ut. Norrmännen i backlinjen hänger inte med och har fått två varningar. Elanga är mycket pigg och Ijeh har haft ett par chanser

45 min. Paus 0-0. Malmö tog över mer och mer efter hand som halvleken gick


46 min. Andra halvlek är igång. MFF hoppas kunna dra nytta av den kraftiga medvind som man nu har. Inga byten i paus.

66 min. Fortfarande 0-0. Lilienberg har kommit fri med målvakten, försökte lobba men målvakten räddade. Känns som MFF ligger närmast första målet.77 min.Byten: Peter Ijeh ut, Markus Rosenberg in, Brian Steen Nielsen in, Kennth Gustavssion ut, Matias Concha in, Eric Johansson ut.
Daniel Majstorovic varnad för farligt
spel

83 min. MFF har övertaget men fortfarande 0-0

90 min. Matchen slut. Det blev 0-0.
MFF hade två chanser på slutet. Lilienberg var inblandad i den ena men fick inte till skottet ordentligt samt en frispark från Brian Steen Nielsen som Jörgen gick upp och nickade på men tyvärr tog den ovankanten av ribban.

Sett till hela matchen var Malmö FF det bättre laget och var närmast segern.

Laguppställning

Avbytare

Målgörare

Gula kort

Röda kort

Publik

Domare

huvudpartners

officiella partners