Malmö FF:s F15 till final i Malmö Trophy

Publicerad 03 juni 2023 i Nyheter,Ungdom

Efter ett starkt gruppspel väntar nu final för MFF:s F15 på söndag. Matchen spelas mot Oslo NFF på Malmö Stadion med avspark 12.15. Kom och stötta laget!

Två intensiva gruppspelsdagar har tagit Malmö Trophy fram till den stora finaldagen. Placeringsmatcher kommer att spelas på Stadionområdet från klockan 8.00 till cirka 14.30. I det starka startfältet har storklubbar som Paris Saint-Germain, Arsenal, RB Leipzig, Sevilla FC, Sporting Lissabon, Dinamo Zagreb och Benfica mött sina krafter.

I det två tävlingsklasserna – Flickor 15 och Pojkar 15 – har tio lag lag gjort upp i två femlagsgrupper. På söndagen väntar en finaldag där ettorna i varje grupp möts i final, tvåorna i match om tredjepris och så vidare.
Malmö FF:s F15 vann sin grupp och spelar final mot Oslo NFF klockan med avspark 12.15. För vårt P15-lag väntar match om niondeplats mot Benfica klockan 08.00 på Stadion Plan 7.

Du kan följa hela finaldagen så väl på Stadionområdet som på MFF Play.Hela spelprogrammet, biljetter och länk till direktsändningen av alla matcher finns på Malmö Trophys hemsida.

huvudpartners

officiella partners