Malmö FF välkomnar Karaten som officiell partner!

Publicerad 28 mars 2024 i Företag,Nyheter

Malmö FF är glada över att presentera byggföretaget Karaten som ny officiell partner i föreningen.

Malmö FF och Karaten har redan sedan tidigare ett nära samarbete som har lett till väldigt goda resultat. När föreningen inför säsongen 2022 renoverade på markplan ut mot Stadiontorget under norra läktaren var det med Karatens hjälp. Tillsammans skapade Malmö FF och Karaten nya MFF Shopen, MFF museet och kontorsytor som uppskattats stort av så väl besökare som alla dem som rör sig i lokalerna varje dag.

Efter det tog Karaten klivet in i Nätverket och renoverade herrlagets omklädningsrum på ett sätt som lyft spelarnas vardag till en ny nivå. Inför den allsvenska säsongen 2024 ligger Karaten bakom den största förändringen på Eleda Stadion – ombyggnationen av bortaläktaren.

Malmö FF är mycket glada över att partnerskapet nu går vidare med Karaten som officiell partner till föreningen!

– Vi glada över att Karaten fortsätter sin resa tillsammans med Malmö FF och att vi tillsammans tar den till en ny nivå. Vi som har förmånen att arbeta på Eleda Stadion får varje dag njuta av det arbete Karaten utfört här och det är en ynnest. Det är med stor stolthet jag konstaterar att vi med Karaten får vår sista officiella partner på plats till säsongen 2024, säger Magnus Svensson, försäljningschef på Malmö FF.

– Vi är väldigt stolta över att nu vara officiell partner och få vara med och bidra till utvecklingen av en förening som är en stor samlingspunkt i hela regionen. Med vår drivkraft att bygga en bättre omvärld känner vi att detta samarbete är helt rätt i våra hjärtan som dunkar lite extra för fotboll. Genom vårt partnerskap vill vi vara med och bidra till en arena där passion, glädje och respekt möts och där fotbollen i centrum skapar möjlighet att förverkliga drömmar och en bättre framtid. Mot nya mål, framåt Malmö! säger Robin Klich, styrelseordförande i Karaten.

huvudpartners

officiella partners