Malmö FF söker ungdomstränare

Publicerad 03 februari 2022 i Nyheter,Ungdom

Vill du vara med och utveckla morgondagens stjärnor i Sveriges bästa ungdomsakademi? Nu söker vi dig som på heltid vill vara med och vidareutveckla våra pojkar i åldern 14–16 år.

Hur ser rollen ut?

Vi söker en kunnig fotbollstränare som inte bara genomför träningspass och matcher med stort engagemang, utan också noggrant förbereder träning och match. Efteråt utvärderar och analyserar du med lust.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling av unga individer både på och utanför planen och dessutom gärna jobbar i lag tillsammans med duktiga kollegor och specialister.

Vi tror att du är ödmjuk inför uppgiften, har en vilja att lära dig nya saker och hänga med i utvecklingen. Vidare vill vi att du ska kunna visa empati och leva dig in i en spelares situation. Vi tror också att du har en stor tro på din egen förmåga för att klara en ibland utsatt roll som tränare i en elitklubb. I grunden måste du också dela klubbens starka värdegrund.

Vi tror att du varit verksam som fotbollstränare i ett antal år och skulle nu helhjärtat också vilja satsa på det som ditt yrke. Du bör inneha minst en tränarutbildning motsvarande UEFA B, ha ett stort fotbollsintresse, gärna ett himmelsblått hjärta, en lugn framtoning och tycka ordning och reda är självklart.

Vad erbjuder vi dig?

Du blir fotbollstränare på heltid i en ambitiös talangutvecklingsmiljö certifierad som Sveriges bästa. Du får möjlighet att växa som individ och i ditt yrke tillsammans med många skickliga kollegor.

Är du den vi söker?

Kontakta Per Ågren, Sportchef Ungdom, med din ansökan och CV.

per.agren@mff.se
+46 733 20 64 60

huvudpartners

officiella partners