Malmö FF söker kock

Publicerad 07 augusti 2020 i MFF i Samhället,Nyheter

Malmö FF söker en kock till avdelningen för Food & Beverage.

Kock på Malmö FF

Malmö FF:s Food- & Beverageavdelning söker en kock som vill vara med och tillaga samt utveckla maten utifrån de framtagna konceptramarna med välsmakande, hälsosam och näringsriktig kost samt vara en ledande person i köksteamet på Eleda Stadion.

Eleda Stadion har serveringsytor i ett 40-tal loger, Restaurang 1910 med plats för 1 850 personer, Erics Bar & Restaurang samt ett 60-tal kiosker och barer i anslutning till läktarna. Vår avdelning står för all servering i samband med event, konferenser och matcher samt till personal, lunchgäster och spelare.

Tjänsten är i huvudsak som kock, direkt underställd kökschef Björn Folkesson, men i vår flexibla organisation där vi är två till 275 personer som arbetar samtidigt, ställer det stora krav på ledarskap, anpassning och förmåga att ta sig an de arbetsuppgifter som krävs för stunden. I arbetsuppgifterna ingår även annat köksarbete, såsom frukost, kalla rätter, tillbehör med mera. All kökspersonal är med och bidrar i serveringen till våra gäster.

Övrigt

Vi ser gärna att den sökande har relevant utbildning, minst fem års yrkeserfarenhet samt ett intresse för och stor kunskap om vegetarisk kost. Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Tjänsten är en provanställning på 100 % med tillträde under augusti/september med anställning i MFF Event AB. Vi har kollektivavtal.

För frågor om tjänsten, mejla till vår head of F&B Marcus Lehtonen, marcus.lehtonen@mff.se.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten och anser dig lämplig för den utifrån ovan nämnda egenskaper är du välkommen att lämna in ansökan via knappen nedan.

huvudpartners

officiella partners