Malmö FF:s ungdomar gör god reklam för föreningen på sitt träningsläger i Italien. Igår slog U-laget Vicenzas motsvarighet och idag var det P16 killarnas tur. Storlaget Inters 16-åringar kördes över framför ögonen på storspelaren Baresi som satt på Inters bänk.

Målskyttar:
0-1 10 min Serkan Yalcin
0-2 33 min Senad Dugalic

Johnny Gyllensjö, tränare:
Matchen spelades i Milano i 25 gradig värme. Malmö FF visade ingen respekt utan tog ledningen i tionde minuten genom Serkan Yalcin. Han gör bort ett par spelare och avslutar med att skjuta ett kanonskott i krysset från ca 16 meters håll. I den 32 minuten nickar Senad Dugalic in 2-0 på en hörna. Vi spelar mycket bra i första halvlek och pressar Inter till misstag. Vi vinner mitten genom att spela ett bra passningsspel. I andra halvlek gör vi ett gediget jobb och vi har ett par chanser att öka på ledningen. Inter har ett par halvchanser. Det är allt. Jag är helnöjd med killarnas insats och det är många som är duktiga. Tydligen så leder de sin liga och det gör ju inte prestationen sämre.”