Malmö FF rekryterar matchdags-SLO:er

Publicerad 02 april 2022 i Nyheter

För att utveckla SLO-rollen och utöka servicen till våra supportrar har Malmö FF rekryterat fyra matchdags-SLO:er.

Rekryteringen till den nya SLO Organisationen är klar. De fem matchdags-SLO:erna ska arbeta på herrlagets samtliga hemmamatcher, samt vid behov bortamatcher. Vid föreningens hemmamatcher på damsidan kommer en SLO att närvara. Malmö FF är glada att vi fick in många bra ansökningar och har nu glädjen att presentera en ny SLO-organisation, bestående av Riad Muhammed, Theodore Niemann, Esnad Eco och Sandra Mabrouking. Pierre Nordberg kommer försätta som SLO på heltid och är ansvarig för organisationen. Riad och Theodore kommer var dedikerade för hemmasektionerna och följa med på vissa bortamatcher. Esnad kommer vara dedikerad för Bortasektionen och Sandra dedikerad till familjesektionen.

Utöver dessa så startades 2011 Norra Blå, en ungdomssektion för supportrar mellan 9-14 år. Sektionen är uppskattad och Norra Blå har haft dedikerade värdar som gjort ett fantastiskt arbete under dessa år. Det kommer samma värdar fortsatt göra, men dessa kommer nu tillhöra SLO-organisationen och kallas Norra Blå SLO. Norra Blå-SLO:er är Sabina Nordblad, Lejla Ekinović och Linda Jörlöv.

Till föreningens dammatcher kommer en av SLO:erna vara på plats vid hemmamatcherna. Till söndagens bortamatch i allsvenskan mot Kalmar FF kommer Riad och Theodore följa med för att observera och lära. Till hemmapremiären kommer samtliga SLO:er arbeta.

Här nedan följer en kort hälsning från de nya matchdag-SLO:erna:

Theodore Niemann
”Mitt namn är Theodore och jag kommer att jobba som matchdags-SLO framöver. Ståplats har varit som mitt andra hem sedan barnsben, vissa av er känner mig redan och er andra ser jag fram emot att lära känna. Det är en stor ära att få vara med på resan och fortsätta skriva historia tillsammans med er alla. Jag ser fram emot att vara med och bidra till att ni ska känna er trygga och njuta av upplevelsen som våra fantastiska läktare och supportrar skapar tillsammans varenda match. Jag kommer att finnas här för er och se till att era åsikter och önskemål går vidare till föreningen. Mot 23 SM-Guld, Europa, samt cuppajäveln.”

Riad Muhammed
”Jag är uppvuxen i Lund och det var där jag hittade kärleken till MFF. Under tidigt 2000-tal arrangerade Fritidsgården i Lund resor till MFF:s matcher och på den vägen började jag följa MFF. Jag och vännerna fick inte nog av de sporadiska resorna med fritidsgården och rätt så snart började vi ta 171:an till södervärn där Falafel #1 blev stammishaket inför matcherna på gamla stadion. Runt 2003–2004 åkte jag på mina första bortamatcher med MFF-support och än idag är IFK borta 2004 ett av mina starkaste MFF-minnen.”

Den malmöitiska läktarkulturen och vår föreningsdemokrati är anledningen till att jag blev engagerad runt Malmö FF. Jag är övertygad om att engagemanget kring föreningen och stödet från läktaren är anledningen till att vi idag är Skandinaviens mäktigaste klubb. Detta är också anledningen till att jag valde att söka rollen som Matchdags-SLO. Jag vill vara delaktig till att föreningen utvecklas än mer och i nära dialog till supportrarna. Jag ser verkligen fram emot årets säsong!”

Sandra Mabrouk
”Sandra Mabrouk heter jag och påbörjar i år min tionde säsong inom Malmö FF. Tidigare har jag jobbat på sektionen för gästande lags supportrar och några har kanske träffat mig på någon bortamatch då jag funnits på Malmös läktare. När jag inte är på Malmö FF är jag antingen på jobb inom skola eller hemma med stora familjen, så att nu få möjlighet att jobba med familjer och barn med himmelsblått hjärta ser jag verkligen fram emot. Tillsammans kommer vi skapa en himmelsblå och glädjefylld familjesektion! ”

Esnad Eco
”Kom till Sverige när jag var fem år gammal och har med några få års mellanrum, då jag studerade och arbetade utomlands bott i Malmö sen -94. Uppvuxen i stan och har min bas här. Delar för tillfället min tid mellan Malmö, Lund och Landskrona, där jag arbetar som intendent på en mindre grundskola, vilket också är min huvudsyssla.

Har sen barnsben haft ett brinnande intresse för fotboll i allmänhet och då särskilt Malmö FF, där jag mellan 2009–2021 gick in i rollen som publikvärd. Under den perioden har jag haft äran och nöjet att få vara med om så väldigt mycket, både sett till den enorma utveckling föreningen har genomgått genom åren, alla seriesegrar, alla stora turneringar men framför allt har man lyckats skapa band till våra supportrar och känna glädjen av att veta att man är en del av något större. Det är få förunnat att under så pass lång tid ha fått ta del av den speciella stämningen och säregna euforin som uppstår vid stora matcher och är ett signum för MFF. 

Som person är jag väldigt serviceorienterad, gillar att jobba relationellt och vill verka för att både våra, men även gästande supportrar ska få en så bra upplevelse som möjligt. Med det gedigna värdegrundsarbetet som utvecklats fram känner jag mig trygg och säker i att ha ett stabilt fundament från vilket man utgår ifrån under tiden som man verkar som representant för föreningen. Ser fram emot att få komma tillbaka och gå in en ny roll som på sätt och vis är en fortsättning på det jag gjorde innan.”

huvudpartners

officiella partners