Malmö FF önskar god jul

Publicerad 24 december 2020 i Nyheter

Julen är här och det är tid för extra omtanke. Kontoret på Eleda Stadion kommer att vara delvis stängt – men Malmö FF vill passa på och önska alla en riktigt god jul.

Malmö FF vill rikta ett stort tack till alla supportrar som tillsammans med oss bidrar till ett hållbart och medmänskligt Skåne. Julen är en högtid som handlar om att ta hand om varandra, men också om att ge till de som behöver det mest.

Intresset för att samla in kläder och pengar till Skåne Stadsmission har under hösten varit enormt. Med ert stöd kan Stadsmissionen erbjuda professionellt stöd, både akut och långsiktigt, till människor som lever i utsatta livssituationer. En utsatthet som blir än mer påtaglig under julhelgen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Fram till den 11 januari är stora delar av personalen på kansliet lediga och kontoret på Eleda Stadion kommer bara att vara delvis bemannat. Det betyder att vi håller stängt för besök och att det kan dröja innan du får svar på mail.

Leveranser av post och paket hänvisas till MFF Shopen på den norra sidan av byggnaden. MFF Shopens öppettider i mellandagarna hittar du här.

God jul och tack, önskar Malmö FF!

huvudpartners

officiella partners