Malmö FF möter U21-landslaget

Publicerad 27 oktober 2015 i U21-match

U21-landslagets nästa match i EM-kvalet spelas mot Georgien på bortaplan den 17 november. Håkan Ericsons lag kommer att ligga samlat i Malmö inför matchen och den 12 november kommer man att genomföra en matchliknande träning mot Malmö FF som då laddar upp inför Champions League-mötet mot Paris Saint-Germain den 25 november.

I och med att Allsvenskan avslutas redan den 31 oktober behöver Malmö FF inför fortsättningen i Champions League hitta tillfällen att hålla igång de spelare som inte är upptagna av landslagsspel. Detsamma gäller U21-landslaget som bara har en match under novembersamlingen och nu får tillfälle till tempofylld matchning inför Georgienmatchen.

– Det är extra viktigt med matchningen för de av våra spelare som spelar i Sverige. Det skulle gå 17 dagar utan match for dom annars så det är en win-win-situation för Malmö och oss kan man säga. Och såklart en ära för oss att få matcha mot ett Champions League-lag, säger förbundskapten Håkan Ericson.

Matchen spelas i Malmö torsdagen den 12 november. Närmare information om matchtid, spelplats och inträde meddelas senare.

huvudpartners

officiella partners