Malmö FF MM-mästare igen!

Publicerad 07 september 2005

Det började illa för himmelsblått med ett baklängesmål efter bara fyra minuter. Men efter hand som matchen gick tog Malmö FF:s ungdomar över mer och mer.

Matchens lirare blev utan tvekan Rasmus Bengtsson som dundrade in samtliga tre MFF-mål.

MM-final 2005, Malmö IP
Malmö FF U- Oxie IF A 3-2 (1-1)

0-1 4 min Andreas Thulin
1-1 37 min Rasmus Bengtsson
2-1 63 min Rasmus Bengtsson
3-1 79 min Rasmus Bengtsson
3-2 81 min Mikael Fransson

Publik: 398 betalande

Malmö FF tog därmed sin tredje inteckning i pokalen och får därmed behålla den. Dessutom fick man ett presentkort på 15 000:-

Leif Engqvist om matchen
”Vi vinner och tar en titel till föreningen och det är alltid trevligt. Dock är jag inte helt nöjd med vår insats. Hyfsat passningsspel men vi får inte igång vårt djupledsspel och vi skapar för få chanser. Oxie är bra framför allt när de lyckas med sina skarvar fram till deras snabba forwards. Men efter hand tröttnar de och då borde vi kunnat presterat bättre. Men Oxie var bättre än vi trodde.”