Malmö FF – Degerfors IF Live på MFF.se

Publicerad 28 februari 2014

MFF.se visar Malmö FFs match mot Degerfors IF ifrån Malmö IP

Malmö FF – Degerfors IF
Lördag 1/3 klockan 13.00
Sändningen börjar 12.55
Kommentatorer: Micke Dahl
Expertkommentator: Ej fastställt
Pris 59 kr

Du kan titta på matchen via dator men även på surfplattor och i mobilen. Om du tänker se matchen via surfplatta eller i din mobil bör du vara uppkopplad mot ett väl fungerande Wifi-nätverk annars är det upp till din 3G-operatör för bästa bildkvalité.

För direkt support, skicka e-post till support@sportsground.se
 och beskriv felet/problemet så utförlig som möjligt så kommer hjälp att ges snabbare.

Matchen kommer att kosta 59 kr.

Då det kan vara ett stort tryck på köp precis innan matchen så rekommenderar vi att ni i god tid innan köper koden. Observera att det är viktigt att ni köper koden från den dator/mobila enhet som ni tänker se matchen på.

Vi rekommenderar också att ni uppdaterar Flash Player innan ni sätter igång sändningen och att ni använder er av Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox som webbläsare. Vid buffring och dylikt så rekommenderar vi att ni stänger ner flikar och program för datorn, samt kollar er internetuppkoppling på www.bredbandskollen.se.

som vi nämnde tidigare genomgår Malmö IP en renovering vilket även påverkar idrottsplatsens internetuppkoppling. Detta kan göra att det förekommer viss buffering i vår sändning men för att kompensera för detta har vi valt att lägga priset på 59 kr istället för 79 kr som övriga allsvenska lag. Vårt pris är minimum för att vi ska få det att gå runt och vi ser sändningen som en service för våra supportrar som inte kan vara på plats och hoppas att ni har överseende med att det kan finns viss fördröjning.  

Efter matchen kommer vi kunna erbjuda repris (On-demand) av matchen för 29 kr.