Magnus Eriksson tror på seger mot IFK Göteborg

Publicerad 04 april 2014

En förväntansfull Magnus Eriksson hoppas på många fans på plats och på tre poäng borta mot IFK Göteborg.

På måndag är det dags för det klassiska mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg borta på Gamla Ullevi. Malmö FF har fått en bra inledning på säsongen med enbart segrar. Malmö FFs premiärmålskytt för det allsvenska året var Magnus Eriksson, nu hoppas han på en ny seger mot IFK Göteborg.

– Vi inledde med tre poäng och med tre mål i premiären, och så har vi tagit oss vidare i cupen. Vi har spelat fem tävlingsmatcher och vi har vunnit alla, det känns jättebra, säger Magnus Eriksson.

– Vi vet vad Göteborg är bra på, men vi vet också vad deras svagheter är. Det gäller att vi gör vårt jobb och spelar vårt spel, för då kommer vi att ta tre poäng.

Det är redan många biljetter sålda till de sektioner som MFF har blivit tilldelad och Magnus Eriksson hoppas på ett lika bra stöd som vanligt.

– Det är de stora matcherna som är de roligaste att spela. Det blir en härlig inramning med mycket fans och det är väldigt kul.

Köp förköp

Ståplatsbiljetter till vår sektioner hittar du på ticnet.se. Övrig information om matchen mot IFK Göteborg finns att läsa här.