Lyckad inspirationsdag på Stadion

Publicerad 05 september 2019 i Företag,Nyheter

Under onsdagen var det dags för den årliga inspirationsdagen för Malmö FF:s klubbstolspartners och Nätverkets medlemmar.

150 inbjudna gäster var på plats i Restaurang 1910 och fick ta del av tre intressanta föreläsningar och samtal. Det gjordes en tillbakablick till 1994 då Sverige tog VM-brons. Tidigare MFF- och landslagsspelarna Stefan Schwarz och Patrik Andersson berättade om den fantastiska sommaren i USA och det bjöds på flera härliga anekdoter.

Den professionella dansaren och koreografen Tobias Karlsson höll en otroligt stark och mycket uppskattad föreläsning om utanförskap, allas lika värde, om drömmar och hur de uppnås. Tobias berättade om när han först upptäckte dansen, hur det var att komma ut som homosexuell och om de motgångar han stötte på. Han berättade även om resan från sin hemort Östansjö i Hallsbergs kommun till att stå på scen i Las Vegas med några av de främsta dansarna i världen.

– Det var oerhört starkt att berätta den historien som han gjorde. Vi behöver fler som berättar eftersom det är väldigt viktiga ämnen, säger Magnus Svensson, försäljningschef B2B i Malmö FF.

MFF:s sportmentor Paul Übelacker och Louise Dolck Strömberg, HR-direktör på Axis, var inbjudna för att prata om ledarskap i olika miljöer. Übelacker berättade även om sin senaste bok ”Inspirerande ledare”.

– Det blev tre delar, väldigt olika sådana och jag tycker att sammansättningen var väldigt bra. Syftet med dagen var helt klart att beröra och det tycker jag att vi lyckades med. Det var en mycket fin förmiddag, säger Magnus Svensson.

huvudpartners

officiella partners