Låt oss samlas och hjälpas åt

Publicerad 20 mars 2020 i Nyheter

Vi befinner oss just nu i en tid av osäkerhet. Coronavirusets spridning berör oss alla. Det är intensiva dagar hos våra myndigheter och både stora och små företag drabbas. Så även fotbollsklubbar och Malmö FF. 

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi stöttar varandra. Vi står alla inför utmaningar som ingen av oss har erfarenheter ifrån.

Malmö Fotbollförening beslöt tidigt att aktivera sin krisgrupp för att i bästa möjliga mån hantera den rådande situationen. Föreningens ordförande, vice ordförande, VD, lagläkare, kommunikationschef och säkerhetschef samlas kontinuerligt i syfte att hantera de nya förutsättningarna som verksamheten står inför. Malmö FF iakttar ekonomisk försiktighet för att möta utmaningen. Arbetet sker med lugn och eftertänksamhet och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi har idag tagit beslut om att herrspelarna tar två veckors semester från och med måndag. Därefter drar en ny försäsong igång igen.  Erics Bar & Restaurang kommer även att hållas stängd från och med nästa vecka. Även MFF-museet är stängt tills vidare. I övrigt är föreningens verksamhet bemannad som vanligt. 1910 Event, Fotbollsakademierna och MFF Shopen är tills vidare igång. Vi arbetar för att vara så beredda som möjligt när allt drar igång igen.

Låt oss nu samlas och hjälpas åt. Vi lägger löpande ut information på mff.se och i våra sociala mediekanaler och uppmanar er att höra av er till oss om ni har ytterligare funderingar eller frågor.

Vi ser alla fram emot den allsvenska starten och efter veckans inriktningsbeslut från Svensk Elitfotboll hoppas vi på en seriestart senast i början av juni men måste förstås vara beredda på att en senareläggning kan ske. 

I samband med detta har vi även en kvartsfinal i Svenska Cupen att längta till och naturligtvis UEFA Europa League, i vilken form det nu blir. 

Våra tankar går till alla som är drabbade, låt oss hålla ihop MFF-familjen och ta hand om varandra. 

Tack för allas stöd!

huvudpartners

officiella partners