Larsson: ”Vi är snäppet vassare idag”

Publicerad 28 april 2019 i Nyheter

Det var delade känslor för Eric Larsson efter det oavgjorda resultatet mot IFK Norrköping.

– Det är klart att vi alltid vill vinna, samtidigt är Norrköping ett bra lag och de gör det svårt för oss stundtals. Men det känns som att vi är snäppet vassare idag och hade lite fler chanser än dem, säger Eric Larsson efter matchen.

I andra halvlek skapade MFF ett par heta chanser att avgöra matchen. Närmast var Anders Christiansen och Marcus Antonsson som så när kunde skjuta med tre poäng hem till Malmö.

– Vi har några högklassiga chanser i slutet, så därför känns det lite extra surt att inte vinna. Men vi gnuggar vidare. Vi vet att vi är bra och att vi har goda chanser att vinna många matcher här framöver, säger Eric Larsson.

Larsson har fått förtroende som mittback av Uwe Rösler på sistone, och han har fått mycket beröm av sin huvudtränare för hans insatser centralt i backlinjen.

– Jag tycker att det funkar bra. Samarbetet med Rasmus och Oscar i backlinjen är bra och Johan styr och ställer bakom oss. Det är en lite mer utsatt position i vissa lägen och idag är det tufft på underlaget. Det går snabbt och det är svårt att komma in i press ibland. Men det känns ändå som att vi begränsade Norrköping till ganska få chanser, avslutar Eric Larsson.

huvudpartners

officiella partners