Lånekollen: Viktor Andersson höll nollan igen

Publicerad 25 april 2023 i Herr,Nyheter

Viktor Andersson har hållit nollan i tre av fyra matcher den här säsongen för Lunds BK. Läs hur det gick det för våra andra utlånade spelare den senaste omgången.

Målvakten Viktor Andersson höll nollan för Lunds BK i matchen mot Oskarshamns AIK.

Allsvenskan

Noah Eile, försvarare, Mjällby AIF
Spelade 80 minuter när Mjällby AIF förlorade med 2–0 mot Brommapojkarna.

Peter Gwargis, mittfältare, Degerfors IF
Blev inbytt i den 73 minuten när Degerfors IF förlorade med 2–1 mot IF Elfsborg.

Superettan

David Edvardsson, mittfältare, Landskrona BoIS
Blev inbytt i den 55 minuten när Landskrona BoIS förlorade med 2–0 mot GAIS.

Mathias Nilsson, målvakt, Örgryte IS
Spelade hela matchen när Örgryte spelade oavgjort mot Jönköpings Södra IF. Matchen slutade 2–2.

Mubaarak Nuh, mittfältare, Örgryte IS
Blev utbytt i den 59 minuten när Örgryte spelade oavgjort mot Jönköpings Södra IF.

August Karlin, mittfältare, Jönköping Södra
Blev inbytt inför den andra halvleken när Jönköpings Södra IF spelade oavgjort mot Örgryte IS.

Ettan Södra

Viktor Andersson, målvakt, Lunds BK
Spelade hela matchen och höll sin tredje nolla för säsongen när Lunds BK besegrade Oskarshamns AIK med 1–0.

Abdramane Djitteye, anfallare, Lunds BK
Blev utbytt i den 63 minuten när Lunds BK besegrade Oskarshamns AIK på bortaplan.

André Alvarez Perez, försvarare, BK Olympic
Spelade hela matchen när BK Olympic förlorade med 1–0 mot Åtvidabergs FF.

Samuel Burakovsky, anfallare, BK Olympic
Spelade hela matchen när BK Olympic förlorade mot Åtvidabergs FF.

Mamadou Diagne, mittfältare BK Olympic
Spelade 75 minuter när BK Olympic förlorade mot Åtvidabergs FF.

Raymond Adjei, försvarare, BK Olympic
Blev utbytt i den 76 minuten när BK Olympic förlorade mot Åtvidabergs FF.

Emmanuel Igbonekwu, mittfältare, BK Olympic
Spelade 61 minuter när BK Olympic förlorade mot Åtvidabergs FF.

Eredivisie, nederländerna

Matej Chalus, försvarare, FC Groningen
Matchen mot NEC Nijmegen avbröts efter att en spelare träffats av ett föremål under matchen. Matchen ska spelas om på tisdagen utan publik.

SUPER LIGA, SLOVAKIEN

Malik Abubakari, anfallare, Slovan Bratislava
Blev inbytt i den 71 minuten när Slovan Bratislava besegrade MSK Zilina med 4–2.