Laget mot FC Midtjylland

Publicerad 30 mars 2003

På måndag spelas sista matchen innan den Allsvenska premiären och den spelas på Malmö Stadion. Truppen är redo så när som på tre personer. Här är laget

Malmö FF- FC Midtjylland:
Måndag 31 mars klockan 14.00, Malmö Stadion.

Anledningen till att matchen spelas klockan 14.00 är att det var danskarnas önskemål för att lägga matchen i Malmö och det var Malmö FF:s önskemål att spela matchen på Malmö Stadion.

Inträdet är gratis och endast Södra läktaren är öppen. Klockan 14.00 ligger stora delar av läktaren i skugga så vill man njuta av solen samtidigt som man ser matchen får man diskret vandra över till Norra ståplats istället.

Startuppställning:
Lee Baxter –
Matias Concha, Daniel Majstorovic, Olof Persson, Joseph Elanga –
Louay Chanko, Jon Jönsson, Hasse Mattisson, Kristian Bergström –
Markus Rosenberg, Niklas Skoog

Mattias Asper
Jeppe Vestergaard
Jussi Nuorela
Jon Inge Höiland
Erik Johansson
Jörgen Ohlsson
Andreas Yngvesson

Tom Prahl:
”Det finns många tankar inför matchen. Vi vill ju komma till premiären med gott självförtroende och det hade så klart en seger gett oss. Sedan kan man alltid slänga in devisen men att dåligt genrep ger en bra premiär. Men vi vill vinna matchen. Jag tyckte att vi kom igång bra i senaste matchen mot Halmstad men vi satte inte våra chanser och det måste vi börja göra. Vi måste börja spela och tänka djupledsspel. Det gäller inte bara anfallarna utan även mittfältarna. Det är alldeles för många bolla framför motståndarnas backlinje istället för bakom. Stadions gräsmatta är acceptabel och troligtvis den bästa tillgängliga i närområdet. Vi vill spela matchen på stadion för att det är vår hemmaplan och bi vill ha en fördel av det inför premiären”

Skadade:

Thomas Olsson:
Uttänjt inre sidledband. Borta 4-6 veckor beroende på hur uttänjt det är.

Peter Ijeh:
Opererade in en skruv i foten i tisdags. Det dröjer minst en månad innan han kan börja träna.

Daniel Pode:
Korsbandet. Troligtvis borta resten av säsongen