Ladda upp på Fan street inför landskampen

Publicerad 06 september 2010

Det finns många anledningar att komma i god tid till landskampen mellan Sverige och San Marino. En av anledningarna är att slippa riskera att missa något av matchen när tillströmmningen till matchen blir stor. En annan är att Svenska FF bjuder in till uppladdning på sin Fan Street.

Nu flyttar hela den blågula festen till Malmö. Varje gång landslaget spelar finns det en ”Fan Street” utanför arenan, fylld med aktiviteter. Och nu är det vår tur i Malmö.

Denna ”FotbollsFestens Gata” kommer att finnas på torget mellan gamla stadion och Swedbank Stadion. Det blir mycket gult och blått, det blir fullt med aktiviteter, det blir intervjuer med MFF spelare som spelat i landslaget, det blir Trixtävlingar, Mini fotbollsmatcher, Fifa 2010 spel, ansiktsmålning, Speedshooting – you name it.

18.00 kommer ”Festingarna” upp på scenen och höjer stämningen med några hundra procent. När den stora blågula festen äntligen är i Malmö ska det kännas att Malmö är centrum för den svenska fotbollen. Så kom och få full fart på alla dina egna känslor.

Under de stora mästerskapen kallas de svenska supportrarna för de bästa i världen. Och var kan man vara bäst i världen just nu om inte i Malmö?
Kom till festen innan festen.

Detta är ett arrangemang som genomförs av Svenska FF tillsammans med MFF och Malmö Stad.