La Manga dag 13, 14 och 15

Publicerad 15 mars 2003

Träning, match och hemresa. Så ser de tre sista dagarna av årets vistelse på La Manga. Förutsättningarna har varit perfekta med intensiva träningarna av hög kvalité. Däremot har målskyttet låst sig helt. ”Det har gått oväntat dåligt men vi kommer att vända detta” lugnar Prahl de oroliga supportrarna.

På fredagen genomfördes ett träningspass där fasta situationer, både offensiva och defensiva nöttes in. På eftermiddagen var det så dags mot Vålerenga IF. Läs mer om matchen under matchreferat.

Lördagen inleddes med en joggingtur för de som spelat match dagen innan samt ett ordinarie träningspass för övriga. Man var också och tittade på matchen Enköpings SK mot IF Elfsborg(2-1) där Driss gjorde ännu en bra insats i målet. Kvällen kommer att ägnas åt packning. Idag avslutades mångkampen med en jaktstart och olika moment på olika stationer runt fotbollsplanen. Tillslut stod laget med Olof Persson, Thomas Olsson, Jon Jönsson, Erik Johansson och Mattias Asper som segrare.

Söndagen är resdag och man beräknar att truppen är i Malmö 18.00. Måndag är fri och träningen återupptas på tisdagen med två pass.