Köp förköp och kom i tid

Publicerad 15 september 2013

Vi har väntat länge men nu är det äntligen dags för allsvensk hemmamatch på Swedbank Stadion. Djurgårdens IF kommer på besök och det kommer att bli mycket folk! Med anledning av publiktillströmningen och en mer noggrann inpasseringskontroll så uppmanar vi alla att komma i mycket god tid till matchen. Minst en timme innan avspark.

Köp förköp och kom i tid
Det kommer att bli mycket folk imorgon. Cirka 16 000 biljetter är redan bokade. Vi rekommenderar alla att köpa förköp och komma i god tid till matchen. Med god tid menar vi minst en timme innan avspark.
Biljetter till matchen köper man här
Biljetter till matchen köper man här

Begränsad rörlighet
Förutom den mer noggranna inpasseringskontrollen så kommer det att vara begränsningar i rörelsen på och utanför Swedbank Stadion. Det kommer att vara samma avspärrningar som vid ett derby så de som skall använda ingång C och D bör välja att komma från Lorensborgshållet, Övriga mot Atleticum. Man kommer inte att kunna röra sig förbi avspärrningarna vid gästande lags sektion. Dessa sträcker sig från ingång E och ut på Stadiongatan. Grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara stängda. Likaså mellan övre och undre etage. Framför båda kortsidorna kommer det att vara nät uppsatta.

Förfest på Supportertorget
Två timmar innan avspark är det förfest tillsammans med MFF Support på Supportertorget. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält och ståbord. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.