Köp biljett till 100-årsdagens festligheter på Malmö IP ***Uppdaterad***

Publicerad 12 februari 2010

Onsdagen den 24 februari spelar Malmö FF på Malmö IP. Direkt efter matchen öppnar vi upp ett öltält på parkeringen bakom södra läktaren där festligheterna fortsätter i hela tre timmar! Köp biljett i MFF Shopen från och med imorgon lördag för att försäkra dig om en plats! Nyheten är uppdaterad med kompletterande biljettinformation längst ner.

Till själva matchen löser man entré i luckorna på Malmö IP precis som vanligt men till festen efteråt bör man köpa biljett i förväg så man inte missar en hejdundrande fest. För endast 150:- kronor erbjuds man följande:

– Tre timmars jubileumsfirande på klassisk MFF-mark mellan 17.00-20.00. Inom en radie på 100 meter bildades klubben, här har spelats MFF-matcher i både fotboll, ishockey, tennis, bordtennis och handboll.

– Ett 300 kvadratmeter stort uppvärmt tält med bord och stolar(begränsat antal)

– En ägg och sillmacka (ansjovis, som det var 1910), alternativt en värmande gulaschsoppa, samt dryck (lättöl/vatten/läsk), kaffe och kaka. Om du lägger till 30 kronor på plats så kan du byta ut din lättöl/vatten/läsk mot en starköl.

– Starkölsförsäljning

– Liveband på scenen – MFF-supportrarna Spootlajtz från Svedala

– Mingel med Malmö FF:s A-lag

– Intervjuer och tal

– Klockan 19.10 skålar vi för Malmö FF och sjunger ”MFF:are e vi alla”

– Flera överraskningar utlovas

Biljetterna börjar säljas i MFF Shopen imorgon lördag klockan 10.00.

Kompletterande information
Man behöver inte vara medlem i Malmö FF eller MFF Support för att delta. Alla är välkomna på festen. Det finns ingen begränsning i antalet biljetter man får köpa. Det finns bara en total maxgräns. Om man bor långt ifrån Malmö så kan man kontakta MFF Shopen på 040- 326350 och boka biljetter. Dessa kan avhämtas i MFF Shopen fram till den 24 februari klockan 14.30, sedan släpps de till försäljning igen. Vi kommer att sälja biljetter innan årsmötet i Restaurang 1910 den 18 februari.